BATOANELE DE SULF cu lamela pe suport de carton, reprezinta o solutie eficienta pentru mentinerea calitatii vinului prin eliminarea mirosurilor neplacute si a depunerilor de mucegai din recipientele de depozitare si din spatiile ce servesc ca depozit pentru pastrarea legumelor, fructelor, cerealelor.
Mod de actiune: Prin arderea sulfului se genereaza un fum abundent de dioxid de sulf, care reduce concentratia de oxigen si elimina conditiile propice pentru dezvoltarea mucegaiurilor si musculitelor de otet, fortand rozatoarele sa migreze. Datorita concentratiei de oxigen se reduce si probabilitatea de fermentatie a legumelor, fructelor, de incoltire a cartofului si cerealelor.
Mod de prezentare: 10 batoane/ pachet
Data de livrare: poimaine, 26.08.2025
BATOANELE DE SULF cu lamela pe suport de carton, reprezinta o solutie eficienta pentru mentinerea calitatii vinului prin eliminarea mirosurilor neplacute si a depunerilor de mucegai din recipientele de depozitare si din spatiile ce servesc ca depozit pentru pastrarea legumelor, fructelor, cerealelor. Lamela de sulf este plasata pe un suport de carton, se suspenda de o sarma, iar dupa aprindere elibereaza vapori de sulf. Vaporii eliberati actioneaza in mod eficient prin neutralizarea mirosurilor nedorite si prevenirea dezvoltarii mucegaiului in crame, pivnite si depozite de vinuri. BATOANELE DE SULF devin astfel un aliat esential in mentinerea caracteristicilor organoleptice ale vinului si conservelor, contribuind la mentinerea prospetimii si calitatii produselor depozitate.
Mod de actiune: Prin arderea sulfului se genereaza un fum abundent de dioxid de sulf, care reduce concentratia de oxigen si elimina conditiile propice pentru dezvoltarea mucegaiurilor si musculitelor de otet, fortand rozatoarele sa migreze. Datorita concentratiei de oxigen se reduce si probabilitatea de fermentatie a legumelor, fructelor, de incoltire a cartofului si cerealelor.
Mod de utilizare:
Domenii de utilizare: industria vinului si industria conservelor.
Alte informatii necesare:
− intretinerea vaselor de depozitare a vinului.
− asigurarea unei fermentatii controlate a mustului in vederea obtinerii unui vin de calitate foarte buna.
− depozitarea de legume, fructe si cereale asigurandu-se conditii optime de pastrare prin diminuarea concentratiei de oxigen din spatiile destinate lor, ceea ceva permite eliminarea posibilitatilor de fermentatie si incoltire.
Bio | Nu |
---|---|
Greutate neta | 0.1 |